注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

度一山房

关注设计,关注生活,关注艺术家居。

 
 
 

日志

 
 

【引用】美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。  

2011-03-09 11:18:56|  分类: 〓室内 艺术 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,

 

美丽的澳大利亚Hunters Hill住所。 - │Icê Blüe│ - ∑xtent°∧rt,
 

这个美丽的和与众不同的住所是由建筑师Stanic Harding设计 ,位于澳大利亚Hunters Hill。该项目实际上是一个1950年的旧房子改建而成。
 
This beautiful and diverse home was designed by Stanic Harding Architects and is located in Hunters Hill, Australia. The project is actually a restoration and remodeling of a decaying 1950′s house situated in a privileged landscape, not far from the harbor. According to the architects, “the challenge was to create a light and airy home on this steep south facing site while maintaining connections to the garden, water and city views“. Here is how they tackled with the clients’ request: “A series of three distinct pavilions were formed linked by two open courtyards allowing the house to gradually step down the site. The courtyards let sunlight enter the house via the extensive glazing on the northern facades. The transparency and deep modulation of these facades offers protection from summer sunlight while permitting winter light to reach deeply into the house. The courtyards provide access to level gardens and external living spaces so important on such a sloping site.” Hiring a professional landscape architect studio (Jane Irwin ) ensured that this home’s exterior matched the incredible interior design. Photos by Paul Gosney.

 

  评论这张
 
阅读(82)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017