注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

度一山房

关注设计,关注生活,关注艺术家居。

 
 
 

日志

 
 

【引用】OM House。Studio Guilherme Torres。  

2011-03-09 10:53:50|  分类: 〓国外 室内 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自│Icê Blüe│《OM House。Studio Guilherme Torres。》


Architects: Studio Guilherme Torres
Location: Londrina, Brazil
Client: OM
Floor Area: 250 sqm
Project Year: 2009
Photographs: MCA Studio






















Guilherme Torres, a young Brazilian architect, was hired by an elderly couple to design a contemporary house in a residential condominium in Londrina, Brazil. The clients requested a house which would be suitable for a couple to live on regular basis as well as big enough to host their whole family at the weekends.
The architect offered them a plan consisting of two big blocks perpendicularly crossed in a 400m2 area. The construction itself comprises of a vast living area, a block containing 3 bedrooms and a discrete laundry area. The living-room is well-supplied with natural light overlooking the swimming-pool. The pool has a 16m swimming lane coated with black glass chips readily made for the owner’s daily swim.
The project uses few coating materials, which can be easily found in the region. The rusty texture on the brick walls was done directly on the plaster. The house floors as well as some walls are a mix of cement planks and wood rulers. The French windows in the bedrooms were built in wood by local handicraftsmen, a more economical and sustainable alternative rather than the use of synthetic materials.

  评论这张
 
阅读(148)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017